ЛЕДОМАТИ- ICEMATIC

ICEMATIC- Италија,
- врвен квалитет
- инокс надворешност
- лесни за користење и одржување
- не е потребно омекнување на водата
- Воздушно или водено ладење
- Коцка 17 гр.
- филтер за кондензаторот

за целосен каталог тука
No comments:

Post a Comment