Wednesday, May 10, 2017

RATIONAL Live cooking

Ве поканува да присуствувате на презентација и готвење во живо на новиот Self Cooking Center, да дознаете и сами да се уверите во предностите кои ги нуди: Брзина, готвење без стрес, заштеда на ресурси и време, квалитетна
храна и многу други придобивки.

Презентацијата ке ја води регионалниот Rational шеф Томислав Анџелич.

Место: МАК-ОПРЕМА ДООЕЛ, ул. Горно Лисиче бр.208 Скопје
Датум и време: 16.05.2017 год. 13.00 часот

Резервирајте го вашето место на тел: 078 264 177 или на

Ве очекуваме,

No comments:

Post a Comment