Wednesday, May 10, 2017

RATIONAL Live cooking

Ве поканува да присуствувате на презентација и готвење во живо на новиот Self Cooking Center, да дознаете и сами да се уверите во предностите кои ги нуди: Брзина, готвење без стрес, заштеда на ресурси и време, квалитетна
храна и многу други придобивки.

Презентацијата ке ја води регионалниот Rational шеф Томислав Анџелич.

Место: МАК-ОПРЕМА ДООЕЛ, ул. Горно Лисиче бр.208 Скопје
Датум и време: 16.05.2017 год. 13.00 часот

Резервирајте го вашето место на тел: 078 264 177 или на

Ве очекуваме,

Wednesday, January 4, 2017

На следниот линк можете да го најдете нашиот каталог

Tuesday, April 14, 2015

Welcome

Dear All,

Welcome to my new way to inform you about our activities.

I hope you'll enjoy what will be presented and how. Mainly it will be informations about new products and updates of the old ones.

REGARDS 

Wednesday, March 23, 2011

Profesionalni masini za mienje cinii, casi i pribor


МАК-ОПРЕМА е овластен застапник за WINTERHALTER gmbh- Германија, професионални системи и машини за миење садови.

Saturday, January 22, 2011

19 YEARS

This year we are celebrating 19 anniversaries of successful  existing on the market.

Thursday, November 18, 2010

www.ipso.com Професионални машини за перење и сушење веш

www.ipso.com

 From 01.01.2010 MAK-OPREMA is exclusive importer of IPSO - part od Alliance International- USA.Washing machines, dryers and ironers.

Tuesday, November 16, 2010